Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Rekord w Zdobyciu Diamentow

OlszAK47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Jak w Tytule

Dzisiaj grałem w mc 1.2.5 na singlu

wszedlem do jaskini i przezylem wielki szok i radosc

z tego ze mam duzo diamentow bez wielkiego wysilku

Link do Zdjec

bez yt, niebedacych poradnikami.

Opublikowano

Nie mamy pewności że tak było na 100%, to tylko zdjęcia.

Ale jeśli naprawdę już tak było, co jest niemożliwe to gratulacje. :)

Opublikowano

Nie możliwe, diamenty występują w żyłach do 8. Wszystko jest opisane na MinecraftWiki. Średnia ilość diamentów w jednej żyle to ~3 na jednym chunku. Widać po ekwipunku : dziwne rzeczy po 1 sztuce, jakbyś zaraz przedtem wyłączył gamemode. Nie wiem, czym chciałeś się pochwalić - tym, że nie umiesz kłamać, czy tym, że umiesz wyłączyć Creative ;)

Rekord to 2:31 od spawna.

Opublikowano

Nie możliwe, diamenty występują w żyłach do 8. Wszystko jest opisane na MinecraftWiki. Widać po ekwipunku : dziwne rzeczy po 1 sztuce, jakbyś zaraz przedtem wyłączył gamemode. Nie wiem, czym chciałeś się pochwalić - tym, że nie umiesz kłamać, czy tym, że umiesz wyłączyć Creative ;)

MinecraftWiki Nie Przewiduje Bugów , I Pracownicy Nie Grają W Mc Nawet . Ja Sam Znalazłem Na Multiplayer 17 diamentów W Jednym Złożu [był Filmik] , Lecz Oczywiście Dzieci Hejty , Odrazu ,Że To Fake i Gamemode . Bugi Się Zdarzają ,Nie Ma Gry Bez Bugów ...!

Ale Fakt To Że Miał Po 1 Sztuce Itemy ,Z Piekła ,To Dziwne . Kreatywny Był Włączony Lub Too Many Items , Single Player Commands.!

Diamenty Nie Są Ustawiane Na Płasko , Ustawienie Na Płasko To : 0,29% Możliwości ,Że Tak Trafisz , A To Ze były Prosto Bez Zadnych W Dół ,Świadczy ,Że Szansa Na Takie Ustawienie To : 0,00% .! Zostały Ustawione i Tyle . A Koordów ,Pewnie Autor Nie Poda Ponieważ Wie ,Że Uszukiwał .

Niestety Zdjęcia To Fake ! , A Autor To Dziecko ,Które Chce Być Fajne .

A Film Do Youtube Zgłosiłem Jako Oszustwo i Spam.

giphy.gif

Weteran
Opublikowano

Moim, zdaniem to jest fail ;) ponieważ równie dobrze mogłeś na komendach na serwerze lub na singlu używać TooManyItems i wyłożyć je tak ;)

po za tym jak to nie jest fail dodaj nam seeda.

1339226679-U337649.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...